Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

PLNĚNÉ PAPRIKY SE ZELÍM

5.0
PLNĚNÉ PAPRIKY SE ZELÍM

Potřebné ingredience

Cibule,sádlo,hlávk.zelí,papriky( nejlépe ty sv.zelené slovenské),mleté maso nebo prát,rajč.protlak,smetana,sůl,hl.mouka na zahuštění

Postup přípravy

Nakrájenou cibulku zpěníme na kousku sádla,na to nakrouháme nebo nakr.zelí,tak aby bylo pokryté hustě dno hrnce,na to naskládáme naplněné papriky a zase zakryjeme zelím,hodně podlijeme,klidně do poloviny hrnce.Když jsou papriky skoro vařené přidáme kečup nebo raj.protlak(ty malé 2),osolíme,nalijeme smetanu a zahustíme moukou a vodou.Možno mouku rozdělat i do smetany,ale mně to většinou udělá hrudky.Můžeme podle chuti kdo má rád přidat chilli,nejlepší je,když pálejí papriky.Sice to vypadá jak kejda,ale je to výborné!!!!Podáváme s vařenými bramborami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

033 26. 1. 2009, 9:12
5.0
tak to právě vařím uvidíme,ale super nápad ^o) (pl)
kukacka81 7. 1. 2009, 8:04
5.0
ahojky děláme také tak je to rumunské národní jídlo a muj chlap rumu takže miluje. jen pouze s tou obměnou že přidáváme bobkový list a pár kuliček nového koření. smetanou nezahuštujeme, ale jako přílohu chléb a bílý jogurt, zkuste třeba vám zachutná. jinak jmenuje se to SARMALE (Y) (Y) (Y)
lala1 10. 1. 2009, 9:27
@kukacka81 Katko,děkuji za inspiraci. (clamp) (clamp) (clamp).My je máme převzaté myslím ze Slovenska.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie